Marta Balaguer atén els nens i nenes santcugatencs a la Setmana del Llibre


  • Comparteix:

Els nens i nenes santcugatencs poden trobar llibres ambientats a la nostra ciutat a la Setmana del Llibre en Català. L'escriptora i il·lustradora santcugatenca Marta Balaguer explica que els més menuts poden sentir-se identificats amb la ciutat quan llegeixen obres com 'Quina nit de reis' o 'Quan plou de nit'. L'escriptora ha signat llibres aquest diumenge a la Setmana del llibre, on s'hi poden trobar títols com 'Jana, la caçadora de sons'.

Els nens i nenes de Sant Cugat han pogut portar els llibres de la santcugatenca Marta Balaguer perquè els signés. L'escriptora ha atès els lectors i, a més de signar els seus darrers títols, ha dedicat altres obres més antigues. D'entre aquestes obres, s'hi poden trobar algunes obres ambientades a la nostra ciutat.

Marta Balaguer

Crec que al llibre 'Quina nit de reis', per exemple, que surt el Monestir, aquelles persones que el llegeixen i són de Sant Cugat se senten identificades.


Balaguer afirma que té projectes que properament veuran la llum, com un còmic i un projecte que fa referència a Sant Cugat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.