El delirant i enginyós 'Non Solum' sorprèn el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La comèdia existencial 'Non solum' ha deixat impressionat el públic del Teatre-Auditori. El reconegut actor Sergi López s'ha multiplicat en infinits personatges en un monòleg que, sense tenir cap fil argumental, mostra la recerca de les respostes a moltes de les preguntes que es fa l'home. El públic ha esclatat a riure al llarg de l'hora i mitja de durada del muntatge.

L'afonia no ha trait aquesta vegada l'actor Sergi López que s'ha presentat al Teatre-Auditori amb totes les entrades exhaurides. Un actor sol en un escenari buit s'enfronta als espectadors amb un conjunt d'històries absurdes i divertides on Sergi López fa visible tot allò invisible. La incògnita del muntatge és saber si l'actor es multiplica en desenes de personatges o és un de sol amb moltes veus.

El públic ha rigut i ha gaudit amb el muntatge tot i que ha dubtat sobre el missatge de l'espectacle.

Públic

M'ha encantat, és la segona vegada que el veiem. / El monòleg és molt difícil, ell molt bo. / M'ha encantat, he rigut molt. / El missatge no m'ha quedat clar però he rigut molt.


Sol a l'escenari i acompanyat únicament d'una caixa de fusta, l'actor s'ha mogut, ha ballat i fins i tot ha interpretat un tema de Pau Riba i dos boleros. 'Non Solum', és una obra escrita conjuntament pel valencià Jorge Picó i l'actor Sergi López a partir de la improvisació. El muntatge va ser estrenat l'any 2005 al Festival Temporada Alta i a partir del nou d'octubre es va instal·lar al Teatre Nacional de Catalunya, però una afonia greu de l'actor va fer cancel·lar algunes funcions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina bèstia escènica, en Sergi López! Quina gran sort haver-lo vist al Teatre-Auditori! Em costarà d'oblidar...

espectador. Enviat el 8/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.