Unes 15.000 persones visiten la Setmana del Llibre durant el primer cap de setmana


  • Comparteix:

Bona part de les activitats s'han realitzat a la plaça d'Octavià

Bona part de les activitats s'han realitzat a la plaça d'Octavià

Prop de 15.000 persones han visitat la Setmana del Llibre en Català durant aquest cap de setmana. Segons l'organització, s'han assolit les expectatives d'afluència durant aquests tres dies, marcats per les activitats infantils, les signatures de llibres i les lectures.

El balanç del primer cap de setmana de la Setmana del Llibre en Català, enguany celebrat a la nostra ciutat, és molt positiu. Així ho ha afirmat l'organització de l'esdeveniment, que s'ha mostrat satisfeta dels 15.000 visitants que han passat des de la inauguració pels diferents espais i activitats de la fira. Tot i que les xifres són provisionals, el president de la comissió organitzadora de la Setmana, Albert Pèlach, ha afirmat a Cugat.cat que la participació ha arribat al 80% de la que hi havia a Barcelona en edicions anteriors, cosa que supera les expectatives de l'organització.

Albert Pèlach

En termes de participació ho valorem bé. Teníem com a punt de referència les darreres Setmanes que havíem fet a Barcelona, i aquí podem estar al voltant del 80% del que fèiem els altres anys.


L'assistència de públic ha estat principalment santcugatenca, tot i que també hi ha assistit gent de Barcelona i d'altres ciutats properes. El bon temps ha afavorit que molta gent s'hi hagi acostat per visitar les tres carpes que envolten el Monestir.

Pèlach ha pronosticat que aquestes xifres d'assistència baixaran considerablement els dies laborables per recuperar-se durant el proper cap de setmana. Tot i aquesta davallada prevista, les expectatives de visites i de vendes de llibres s'han assolit amb escreix fins ara.

Albert Pèlach

Hi haurà molta diferència entre el cap de setmana i els dies laborables entre setmana. Nosaltres esperaríem un cap de setmana vinent amb molta afluència gràcies a les activitats programades.



D'entre les activitats més visitades, l'acte inaugural, les titelles i les signatures de llibres són les que han registrat les millors entrades, mentre que la carpa infantil és la secció amb millor rendiment, amb un 35% del total de les vendes d'aquest primer cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.