Poemes íntims de poetesses molt joves, protagonistes del recital de poesia del Dia de la Dona en la Setmana del Llibre


  • Comparteix:

El recital de poesia alternativa de Silvie Rothkovic i Anna Gual, dues poetesses molt joves, ha servit per celebrar el Dia de la Dona en la Setmana del Llibre a Sant Cugat. L'editora de LaBreu qualifica el programari de 'molt fresc', ja que és de to intimista i no té la intenció de ser literari. La trentena d'assistents que s'han assegut a escoltar les rapsodes han qualificat la poesia d'innovadora i valuosa.

L'editora i fundadora de l'editorial LaBreu, Esther Andorrà, explica l'essència d'aquest tipus de poesia fresca i íntima.

Esther Andorrà

Els topa la pròpia personalitat amb la fase de creixement, xuclen influències d'altres autors, de la música... i és fresc perquè és un poemari que no té la intenció de ser literari.



Els assistents també han valorat el recital de les poetesses Silvie Rothkovic i Anna Gual.

Assistents

És molt interessant perquè són veus joves acabades de publicar. / Un dels llibres, 'L'Helicòpter', ja l'he llegit. / El recital dóna el valor afegit ja que et transmet l'emoció amb la lectura.







La poetessa, Anna Gual, no ha pogut assistir al recital de poesia i l'editora Esther Andorrà ha estat l'encarregada d'interpretar els seus poemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.