Poemes íntims de poetesses molt joves, protagonistes del recital de poesia del Dia de la Dona en la Setmana del Llibre

Cultura

Publicat el 9/mar/09 per Cristina Solias

El recital de poesia alternativa de Silvie Rothkovic i Anna Gual, dues poetesses molt joves, ha servit per celebrar el Dia de la Dona en la Setmana del Llibre a Sant Cugat. L'editora de LaBreu qualifica el programari de 'molt fresc', ja que és de to intimista i no té la intenció de ser literari. La trentena d'assistents que s'han assegut a escoltar les rapsodes han qualificat la poesia d'innovadora i valuosa.

L'editora i fundadora de l'editorial LaBreu, Esther Andorrà, explica l'essència d'aquest tipus de poesia fresca i íntima.

Esther Andorrà

Els topa la pròpia personalitat amb la fase de creixement, xuclen influències d'altres autors, de la música... i és fresc perquè és un poemari que no té la intenció de ser literari.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els assistents també han valorat el recital de les poetesses Silvie Rothkovic i Anna Gual.

Assistents

És molt interessant perquè són veus joves acabades de publicar. / Un dels llibres, 'L'Helicòpter', ja l'he llegit. / El recital dóna el valor afegit ja que et transmet l'emoció amb la lectura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








La poetessa, Anna Gual, no ha pogut assistir al recital de poesia i l'editora Esther Andorrà ha estat l'encarregada d'interpretar els seus poemes.