Un total de 18.500 persones han visitat l'exposició 'Les aromes d'Al-Andalus'


  • Comparteix:

Més de 18.500 persones han visitat fins avui l'exposició de la Fundació la Caixa 'Les aromes d'Al-Andalus', situada en una carpa de la Plaça d'Octavià. L'exposició, que es podrà veure fins el 14 de març, mostra a través de les olors i les aromes, la vida quotidiana de la cultura andalusina a la Península Ibèrica.

La mostra, inaugurada el passat 14 de febrer, permet al visitant endinsar-se en el la realitat d'una ciutat andalusina del segle XI, i fer-ho a través dels cinc sentits, especialment de l'olfacte.

Una vegada dins la carpa, el visitant és convidat a fer un recorregut per un dia normal de la població andalusina. La jornada comença pel mercat, continua per la mesquita i ens porta cap a una casa típica. Fins avui, 18.500 persones ja han fet aquest recorregut. Pel secretari general de la Fundació La Caixa, Lluís Reverté, aquesta és l'exposició de La Caixa que més èxit està tenint:

Lluís Reverté

És una de les exposicions de més èxit de les que ha fet la Fundació


Les empremtes de la cultura andalusina a la Península Ibèrica s'han traduït en un llegat artístic i cultural però també en sons, olors, imatges i sabors. Aquesta herència és la que intenta materialitzar l'exposició 'Les aromes d'Al-Àndalus' que estarà exposada a la carpa de davant del Monestir fins el 14 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.