Sant Cugat s'ofereix per convertir-se en seu estable de la Setmana del Llibre


  • Comparteix:

15.000 persones van visitar la Setmana el passat cap de setmana

15.000 persones van visitar la Setmana el passat cap de setmana

Sant Cugat s'ofereix per acollir la Setmana del Llibre en Català en properes edicions. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat l'èxit que fins ara ha obtingut aquest esdeveniment a la nostra ciutat i ha anunciat que l'Ajuntament posarà totes les facilitats perquè la Setmana es quedi a Sant Cugat. L'organització ha dit que encara és aviat per decidir-ho però ha valorat molt positivament la marxa de la iniciativa.

El president de la comissió organitzadora de la Setmana, Albert Pèlach, ha explicat a Cugat.cat que fins ara l'índex de vendes ha superat les seves expectatives. En concret, Pèlach ha indicat que esperaven un 50% de les vendes que obtenien en les últimes edicions a Barcelona, però ha afegit que superaran àmpliament aquest percentatge.

Pel que fa a la continuïtat de la iniciativa a la nostra ciutat en futures edicions, el responsable de la Setmana del Llibre ha dit que encara és aviat per decidir-ho però ha valorat molt positivament l'elecció de Sant Cugat com a escenari de la fira literària.

Albert Pèlach

L'espai i l'entorn, a més de la resposta de públic, satisfà tothom. Ho hem de valorar, però les sensacions són bones.


De la seva banda l'alcalde, Lluís Recoder, ha ofert la ciutat per acollir la Setmana en properes edicions i ha assegurat que Sant Cugat 'té els mèrits suficients' com per convertir-se en seu estable de l'esdeveniment.

Lluís Recoder

Sant Cugat té una vida cultural molt intensa. Tenim mèrits i la gent està responent bé. Els hi posarem molt fàcil perquè continuïn.



Unes 15.000 persones van visitar les tres carpes de la Setmana durant el cap de setmana i l'organització assegura que la xifra ja havia pujat, aquest dimarts, fins les 20.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.