Jordi Lara: 'Només m'interessen les històries essencials'


  • Comparteix:

Edicions de 1984 ha presentat aquest dijous el seu projecte editorial a la Setmana del Llibre, fent un repàs als seus 25 anys de trajectòria i presentant l'última de les seves apostes literàries, que és 'Una màquina d'espavilar ocells de nit', de Jordi Lara. Aquesta obra repassa la vida d'alguns mestres i aficionats a la sardana, tot i que segons l'autor des d'una perspectiva que pot agradar, també, als que no tenen cap interès per aquesta dansa.

'Una màquina d'espavilar ocells de nit' és un recull de relats que recupera les històries de diversos professionals i aficionats a la dansa i la cultura popular catalana. El seu autor, Jordi Lara, ha explicat que aquestes històries sorprenen el lector per l'autenticitat dels personatges, tots ells extrets de la realitat.

Lara assegura que no cal ser un amant de les sardanes per gaudir de la lectura del llibre, ja que ell es fixa en l'essència de les històries que explica, en allò que pot afectar l'ésser humà.

Jordi Lara

Estem acostumats als llibres d'actualitat, però a mi m'agraden les històries essencials.


Durant la presentació, el responsable d'Edicions de 1984 ha fet un repàs de la història de l'editorial, centrada tant en la recuperació de clàssics com en la descoberta de nous talents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.