El Teatre la Unió es llança amb la producció pròpia de 'Tot em sembla una merda'


  • Comparteix:

'Tot sembla una merda', la primera producció pròpia del Teatre la Unió, s'estrena el 27 de març en aquest equipament. La producció,dirigida per Christian Treceño, posarà sobre l'escenari Míriam Marcet i Enric Rodríguez, coneguts pels seus papers al serial 'El cor de la ciutat'.

'Tot sembla una merda' és la història del final de la relació entre l'Àlex i l'Anna. El text de Jordi Casanovas presenta uns personatges que al llarg de l'obra veuran com les seves perspectives van variant. Es tracta d'una composició senzilla que reposa sobre la interpretació de dos joves actors Míriam Marcet i Enric Rodríguez.

Amb aquest treball el Teatre la Unió enceta la seva faceta com a centre de producció. Escoltem el director del teatre i d'aquest espectacle, Christian Treceño.

Christian Treceño

'Tot em sembla una merda' és la nostra primera producció on hem posat tots els nostres principis de gestió artística.


L'autor del text, Jordi Casanovas, ha creat més d'una vintena d'obres teatrals i ha rebut diversos guardons pels seus treballs. Durant la presentació, Casanovas ha celebrat que la producció teatral comenci a sortir de Barcelona.

Jordi Casanovas

Barcelona no ha de ser el centre de produccions teatrals. Esperem que en aquest sentit vagi bé.


L'espectacle 'Tot em sembla una merda' s'estrenarà al Teatre la Unió el 27 de març a les deu de la nit. Està previst que l'espectacle visiti després altres poblacions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.