'Il Trovatore' omple el Teatre-Auditori d'aplaudiments i 'bravos'


  • Comparteix:

L'òpera entusiasma, una vegada més, el públic de Sant Cugat. L'obra 'Il Trovatore' de Giuseppe Verdi, ha venut totes les localitats del Teatre-Auditori i ha captivat els espectadors amb una escenografia impactant i una gran interpretació de l'obra que fusiona el romanticisme espanyol amb l'òpera italiana.

La producció de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell, 'Il Trovatore' ha comptat amb la col·laboració del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

El text de Salvatore Cammarano, està basat en la tragèdia espanyola 'El Trovador', d?Antonio García Gutiérrez. Es va estrenar al Teatre Apollo de Roma, el 19 de gener de 1853. L'òpera narra la dramàtica història d'amor entre la dama Leonora i el trobador Manrico.

El públic ha aplaudit amb força les diferents àries que ha interpretat el tenor Guillermo Domínguez i la soprano Maribel Ortega, els quals han interpretat els dos enamorats. L'actuació de la mezzosoprano María Luisa Corbacho, intèrpret de la gitana Azucena també ha estat molt aplaudida pels espectadors.

Algun espectador fins i tot ha comparat el Teatre-Auditori amb el Teatre del Liceu.

Públic

Magnífic, des del punt de vista d'artistes, de muntatge i tot l'escenari. / Molt bé, ha estat molt agradable, amb una escenografia com les d'abans i una bruixa fantàstica. / Crec que no tenim res a envejar al Liceu, crec que tenim aquí un petit Liceu.


Per la seva banda, Mirna Lacambra, presidenta de l'Associació d'Amics de l'Òpera de Sabadell també es mostra molt satisfeta amb l'espectacle.

Mirna Lacambra

Tot plegat molt bé, el cor també gaudeix amb aquesta òpera. Han fet una excel·lent funció i crec que a Sant Cugat han d'estar molt contents amb aquesta representació.


El proper divendres arriba al Teatre-Auditori 'Mort d'un viatjant' amb Jordi Boixaderas i Rosan Renom com a protagonistes.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.