Eugeni Casanova: 'El català ha reculat'


  • Comparteix:

L'escriptor Eugeni Casanova ha alertat de nou de la situació del català. Després de set anys de la publicació del llibre 'Viatge a les entranyes de la llengua' l'autor considera que el català ha reculat. tot i que és més present a la consciència ciutadana.

'El català està en el seu punt més baix', 'cal millorar la situació del català, 'la llengua no té un bon estat de salut'. Aquestes són algunes de les conclusions que l'escriptor Eugeni Casanova ha afirmat en una entrevista a Cugat.cat.

Eugeni Casanova

El català està en una situació pitjor, ha reculat, però ha millorat en consciència. És el punt més baix de la llengua en tota la seva història.


És per això que l'escriptor ha instat els polítics a prendre mesures per tal de millorar la situació. A més, Casanova considera que la literatura catalana ha de tenir més presència amb propostes com la Setmana del Llibre en Català, on l'escriptor ha participat signant els seus llibres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.