La lectura pública no aconsegueix aplegar més d'una quinzena de persones


  • Comparteix:

La lectura pública de 'Les aventures extraordinàries d'en Massagran' no ha aconseguit reunir més d'una quinzena de persones. L'acte, que ha tingut lloc aquest dissabte al matí a la plaça de l'Om, ha comptat amb la presència de l'escriptor Víctor Alexandre, que ha iniciat la lectura. Els ciutadans han participat en la proposta llegint un capítol del llibre de Josep Maria Folch i Torres.

Aquesta és la segona edició de la lectura pública, que s'ha fet conjuntament a una desena de poblacions de Catalunya, entre les quals hi ha Mollet del Vallès, Abrera, Barcelona i Vilafranca del Penedès. El llibre escollit enguany ha estat 'Les aventures extraordinàries d'en Massagran', de Josep Maria Floch i Torres. La novel·la és un clàssic infantil que narra les peripècies d'en Massagran.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica quin és l'objectiu de la iniciativa.

Xavier Escura

És un homenatge a Josep Maria Folch i Torres i a la seva gran obra adreçada al públic infantil i juvenil. Ens plau molt poder fer aquest homenatge dins la Setmana del Llibre


Els participants s'han mostrat en contra sobre com s'ha organitzat l'acte, ja que 'no s'ha fet publicitat i ho hem sabut a última hora'. Tot i l'escassa assistència, els participants han valorat positivament la proposta.

Participants

Llàstima que ho hem sabut a última hora i no hem pogut preparar els textos. / Trobo que a la gent li ha agradat. / Sol passar que no hi ha gaire gent ni a escoltar ni a llegir.


La lectura pública, que es troba dins els actes de la Setmana del Llibre, ha posat punt i final a les dues del migdia.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.