Els alumnes de l'escola grabals mostren el què han après en una audició de grallers i timbalers


  • Comparteix:

Els grallers i timbalers durant l'audició

Els grallers i timbalers durant l'audició

Els alumnes de gralla i timbal de l'escola Grabals han interpretat les peces apreses durant aquest semestre en una audició. L'acte ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a la Casa de Cultura, on s'han aplegat una trentena de persones. Els músics han tocat peces com l'entrada a plaça i el toc de castells, entre altres.

L'audició d'aquest dissabte és la demostració del treball continu que han dut a terme durant tot el semestre els alumnes de l'escola Grabals. Els músics han interpretat peces no tan conegudes com les que toquen durant les actuacions de Castellers. Els alumnes assagen individualment una hora a la setmana i els dissabtes es troben per fer un assaig en grup i posar en comú els coneixements apresos.

Un dels membres dels Castellers de Sant Cugat, Bernat Picornell, explica en què ha consistit l'audició.

Bernat Picornell

És la demostració del treball fet durant el semestre per l'escola de grallers dels Castellers. Al final de cada semestre fem una audició perquè la gent pugui veure el què toquem més enllà del què podem tocar a plaça.


Aquesta no és la primera vegada que es duu a terme una audició de grallers i timbalers. L'any passat l'acte va tenir lloc al Terra Dolça, i de cara a l'estiu els músics tenen previst tocar en alguna plaça del poble.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.