Jordi Llavina i David Clusellas presenten conjuntament dos llibres


  • Comparteix:

Jordi Llavina i David Clusellas durant la presentació

Jordi Llavina i David Clusellas durant la presentació

Jordi Llavina i David Clusellas han presentat conjuntament els llibres 'Ningú ha escombrat les fulles' i l'adaptació al català de 'Com parlar dels llibres que no hem llegit'. El primer és un recull de relats en que Llavina tracta sobre les passions i les obsessions humanes. El segon és un assaig, de l'escriptor francès Pierre Bayard, traduït per Clusellas i dirigit a un públic d'estudiants i professors. La presentació ha tingut lloc aquest dissabte al Cafè del Teatre-Auditori.

'Ningú no ha escombrat les fulles' està format per 18 relats que descriuen progressivament els diferents sentiments humans, que van des de la desesperança fins als sentiments més optimistes. A més, el llibre se centra en les diferents reaccions que els humans tenim davant les situacions que vivim. Ho ha explicat el seu autor, Jordi Llavina.

Jordi Llavina

Miro de fer una mena de mostrari de pasions humanes i afectes, i segons la crítica, sempre amb un estil molt detallista per mostrar les reaccions de les persones.


De la seva banda, 'Com parlar dels llibres que no llegim' és un assaig sobre els hàbits de lectura, que de manera irreverent explica situacions tant compromeses com la d'haver de defensar un llibre que no s'ha llegit. El traductor de l'obra al català, David Clusellas, ha explicat que és una obra amb sentit de l'humor i sobretot recomanada per als que es mouen pel món acadèmic. Són declaracions a Cugat.cat

David Clusellas

És un llibre d'assaig i hi ha una reflexió profunda al darrere, però alhora és un llibre molt irreverent i amb sentit humor. Crec que pot ser molt útil i tots més d'una vegada ens hem trobat en mateixes situacions que s'expliquen al llibre.


David Clusellas i Jordi llavina han presentat conjuntament aquests dos llibres acompanyats de la música de la soprano Montserrat Solà i del violinista Roger Busqué.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.