Màrius Serra: 'S'ha de fer a Sant Cugat, però també a Barcelona'


  • Comparteix:

L'escriptor català Màrius Serra ha apostat per retornar la Setmana del Llibre en Català a Barcelona i evitar la itinerància. Tot i així, Serra creu que es pot mantenir algun dels escenaris de l'esdeveniment a Sant Cugat per a la propera edició.

Serra creu que una ciutat com Barcelona no pot perdre una fira com la Setmana del Llibre en Català. Segons l'escriptor català, Barcelona és la capital i centre de l'edició catalana i és per això que ha de mantenir la fira.

Ho explica Serra.

Màrius Serra

A mi em semblaria molt bé que es continuï fent a Sant Cugat, però em continua semblant molt malament si l'any que ve no es fa a Barcelona també, ja que és la capital de l'edició en català.




L'escriptor ha signat aquest diumenge les seves obres a la Setmana del Llibre en Català, de la qual ha destacat el fons d'obres en català que s'hi poden trobar.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Serra encara no ha entès que hi ha mon darrera del Tibidabo. Si els polítics de Barcelona han despreciat la Fira del LLibre! No se la mereixen... i a sobre venem més! Està clar on hauria d'anar l'nay que ve la fira...

susanna. Enviat el 15/mar/09


Aquest Marius Serra és com la majoria de barcelonins: el que no es fa a Barcelona no existeix. Ho volen tot encara que ho menyspreïn. La Setmana ha marxat perquè l'heu fet fora, te n'assabentes, noi? Tan terrible és agafar un metro i venir a Sant Cugat? Ves que no pateixis una hèrnia per culpa d'un viatge tan llarg i ple d'ensurts. Quin centralista que estàs fet, xicot. Au, tancat en una cambra i reflexiona sobre les barbaritats que dius en lloc de fer tants jocs de paraules ben remunerats.

Esteve Guinart. Enviat el 15/mar/09


Marius te tota la rao, la setmana es de Barcelona, per això els llibres no participem en la manipulació que es fa d'un fet barceloni i de pais. Sant Cugat ho vol tot i es que CIU vol tornar a la Generalitat. I Recoder te que fer merits. Deixeu en pau el nostre sector, prou manipulació per part de CIU

Maria. Enviat el 16/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.