50.000 visitants en la Setmana del Llibre, segons l'organització


  • Comparteix:

L'organització de la Setmana del Llibre aposta per recuperar Barcelona com a seu de l'esdeveniment tot i que voldria mantenir alguna presència a Sant Cugat en properes edicions. El president de la comissió organitzadora, Albert Pèlach, diu que la Setmana té un deute amb Sant Cugat i xifra en 50.000 el nombre de visitants de la fira, una xifra superior a les previsions inicials.

L'organització de la Setmana fa un 'balanç molt positiu' de la primera edició de la iniciativa celebrada fora de Barcelona. Les 50.000 persones que han passat pels diversos espais de la fira superen les previsions inicials. A més, la comissió d'organització de la Setmana del Llibre ha fet una enquesta als visitants de la qual ha extret que la meitat dels assistents hi participaven per primera vegada. Una altra de les dades destacades és que més del 60% dels visitants al cap de setmana eren de fora de Sant Cugat.

Ho ha explicat Pèlach en declaracions a Cugat.cat.

Albert Pèlach

Hem superat les previsions inicials d'arribar al 50% del públic que ens visitava a Barcelona.


Pèlach ha afirmat que la comissió organitzadora té la voluntat de recuperar un espai públic al centre de Barcelona en la propera edició, tot i que ha afegit que la Setmana del Llibre té un 'deute pendent' amb Sant Cugat després d'aquesta edició. El president de la comissió organitzadora obre la porta a continuar organitzant activitats a la ciutat en properes celebracions.

Albert Pèlach

Tenim un deute amb Sant Cugat. L'any que ve hauríem de tenir presència la ciutat i no només amb un espai infantil.




L'organització xifra el valor de les vendes en 200.000 euros, un 30% menys que l'any anterior. Aquesta xifra de vendes equival a uns 15.000 llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.