Tapissos de Miró, Picasso i Tàpies en una mostra a la Casa Aymat


  • Comparteix:

La Casa Aymat acull a partir d'aquest dimarts una exposició sobre el tapís contemporani català. La mostra aplega una quarantena de treballs de l'Escola Catalana del Tapís per oferir una visió global de la producció del sector i la seva evolució en la darrera meitat de segle. Entre altres peces, es podran veure quatre tapissos inèdits de Joan Miró.

El catàleg de les obres de l'Escola Catalana del Tapís té unes 200 produccions que comprèn els treballs realitzats a la Casa Aymat, origen de l'escola, i la resta de tapissos produïts a Catalunya sota la influència del centre tèxtil santcugatenc. Durant tot un mes es podran admirar les obres d'artistes com Joan Miró, Pablo Picasso, Antoni Tàpies i Josep Maria Subirachs, entre molts altres.

Escoltem el comissari de la mostra, Francesc Miralles.

Francesc Miralles

Aquesta exposició vol donar una visió àmplia i general del que ha produït l'Escola Catalana del Tapís.


L'exposició obre les portes aquest dimarts i es podrà visitar fins el 17 de maig. Després, es traslladarà a Terrassa, on estarà oberta durant els últims mesos de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.