Enric Royo i Patrícia Sicárdi guanyen el concurs de pintura del 'Mesón Cultural'


  • Comparteix:

Enric Royo i Patrícia Sicárdi són els dos guanyadors del concurs de pintura organitzat pel 'Mesón Cultural'. Les obres dels dos afortunats, que comparteixen el premi de 1500 euros, estaran exposades durant dos mesos al mateix restaurant.

Els organitzadors d'aquest concurs s'han mostrat molt satisfets per l'èxit d'aquesta primera edició, que ha rebut 30 obres diferents. L'alta qualitat dels treballs ha fet que el premi s'hagi repartit entre dos concursants. Un dels guanyadors, Enric Royo, ens explica com ha enfocat el seu quadre i la seva font d'inspiració:

Enric Royo

Em vaig inspirar en els records que jo tenia del Mesón


D'altra banda Patrícia Sicárdi, que participa al concurs per la seva admiració al Mesón, explica que és el que vol transmetre amb la seva pintura:

Patricia Sicàrdi

El que jo sento del quadre és la vida interna que té el Mesón


Recordem que aquest concurs de pintura és la primera iniciativa de la nova etapa engegada pel conegut bar de la plaça Octavià, sota el nom de 'Mesón Cultura'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.