Sant Cugat acull la primera reunió de la xarxa Transversal des que n'és presidenta


Temes relacionats

Sant Cugat assumeix la presidència de la xarxa cultural Transversal (26/feb/09)

Sant Cugat s'adhereix al Consorci Transversal per promoure la producció cultural amb altres ajuntaments (29/mar/05)


  • Comparteix:

El Claustre serà l'escenari de la reunió

El Claustre serà l'escenari de la reunió

Sant Cugat acull avui una trobada de regidors dels municipis de la Xarxa Transversal, la primera des que en té la presidència. L'escenari serà un dels espais del Claustre del Monestir i l'objectiu és establir les línies d'actuació dels propers sis mesos, el període que dura la presidència de torn de la nostra ciutat.

La Transversal és una xarxa d'activitats culturals que va néixer ara fa més de dos anys amb la intenció de potenciar, intercanviar i promoure les activitats culturals entre les ciutats associades. Actualment la xarxa la formen 15 ciutats, el que suposa més d'un milió i mig d'habitants. Sant Cugat és un dels municipis que integra la Transversal gairebé des de la seva formació i des de fa tres setmanes assumeix una de les presidències de torn semestrals.

Aquest dimecres és el torn de la primera reunió per definir les línies estratègiques a seguir. Escoltem el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Hem de traçar el recorregut dels propers sis mesos.


Figueres, Girona, Granollers, la Seu d'Urgell, Lleida, Manresa, Mataró, Olot, Perpinyà, Reus, Tarragona, Tortosa, Vic i Vilanova i la Geltrú també formen part de la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.