Pelai Pagès: 'El catalanisme és un moviment plural que acull moltes sensibilitats'


  • Comparteix:

Una trentena de persones ha assistit aquest dimarts al vespre a la xerrada 'El catalanisme polític a la democràcia' a càrrec de Pelai Pagès. El professor en Història Contemporània de la Universitat de Barcelona (UB) ha destacat que el catalanisme a la democràcia ha estat un moviment polític plural, divers i majoritari que aplega ideologies diferents.

El doctor en Història i professor d'Història Contemporània de la UB Pelai Pagès defineix el catalanisme polític com a un moviment plural.

Pelai Pagès

Com una opció política plural que acull organitzacions i sensibilitats que van des de la dreta fins a l'esquerra. Estadísticament un 75% de la classe política defensa la reivindicacions nacionals.




Pagès ha estat l'encarregat d'oferir aquest dimecres al vespre la darrera conferència del cicle 'Cultura i Societat al segle XX' organitzat per Òmnium Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.