Artistes i científics analitzen 'la mirada' durant tota una setmana a l'Escola d'Art de Sant Cugat


  • Comparteix:

Diversos ulls, diverses mirades

Diversos ulls, diverses mirades

L'Escola d'Art Sant Cugat convida a tothom a participar, a partir d'avui, a la seva Setmana Cultural, que se centrarà en la mirada des de diferents punts de vista. Experts en òptica, cinema, cal·ligrafia i astrofísica se sumaran a diversos artistes per reflexionar sobre les diferents maneres de mirar. Tots els actes tindran lloc a la Casa Mònaco i l'entrada és gratuïta.

Avui comença la Setmana Cultural 2008-2009 organitzada per l'Escola d'Art de Sant Cugat, que durant cinc dies intentarà explicar els diferents significats de la mirada.

Un professor de l' Escola d'Art, Oriol Mora, explica la intenció de tractar aquesta temàtica.

Oriol Mora

Com la mirada és allò que lliga totes les arts plàstiques. també es pot anar més enllà i explorar una mirada més interior i profunda.


El primer acte serà aquesta tarda, a partir de dos quarts de set, i consistirà en una conferència de l'òptic-optometrista Joan Gispets, que explicarà com funciona l'ull humà. Demà hi haurà un passi de curtmetratges i un col·loqui amb el cineasta Arturo Ponce, l'artista Toni Crabb i el director de cinema Andreas Wutz. Dimecres serà el torn del taller de cal·ligrafia i la conferència Keith Adams. Dijous, una xerrada amb l'astrofísic Ignasi Ribas, i divendres, finalment, la conferència de l'expert en art i cinema Alfonso Levy.

Aquesta Setmana Cultural es complementa amb l'exposició 'Mira't', que fins el 3 d'abril es pot visitar a la seu de l'escola. Tots els actes són gratuïts i adreçats tant als alumnes de l'escola com al públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.