L'obra 'Catalans a la romana' aconsegueix un ple absolut


Temes relacionats

La màgia protagonitza el 8è Festival de Teatre de Mira-sol (17/mar/09)


  • Comparteix:

El grup Mira-sol Teatre

El grup Mira-sol Teatre

El 8è Festival de Teatre de Mira-sol ha donat el tret de sortida aquest divendres amb un ple absolut de l'obra 'Catalans a la romana'. L'espectacle, interpretat pel grup Mira-Sol Teatre, és una comèdia que transcorre a la Roma antiga. 'Catalans a la romana' barreja ingredients atemporals com la política, els diners, l'amor i les misèries humanes, tot tractat en clau d'humor.

La comèdia, de l'autor Joan Rosquelles i Gil, tracta les misèries humanes mitjançant el cant, el ball, l'humor i la ironia.

El director de l'obra, Josep Sala, s'ha mostrat molt satisfet per la bona resposta del públic i ha explicat que fins i tot es podria ampliar el teatre. Són declaracions a Cugat.cat.


Josep Sala

La valoració és altament positiva. El fet que la gent ens comenci a conèixer i al barri som cada cop més gent fa que la resposta sigui cada any millor. Potser haurem de demanar que ens ampliin el teatre.



Les entrades de l'espectacle, on van assistir unes 150 persones, es van exhaurir uns dies abans. El 8è Festival de Teatre segueix avui amb més representacions i tallers infantils.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.