L'obra 'Catalans a la romana' aconsegueix un ple absolut

El grup Mira-sol Teatre

Cultura

Publicat el 21/mar/09 per Núria Juanico

El 8è Festival de Teatre de Mira-sol ha donat el tret de sortida aquest divendres amb un ple absolut de l'obra 'Catalans a la romana'. L'espectacle, interpretat pel grup Mira-Sol Teatre, és una comèdia que transcorre a la Roma antiga. 'Catalans a la romana' barreja ingredients atemporals com la política, els diners, l'amor i les misèries humanes, tot tractat en clau d'humor.

La comèdia, de l'autor Joan Rosquelles i Gil, tracta les misèries humanes mitjançant el cant, el ball, l'humor i la ironia.

El director de l'obra, Josep Sala, s'ha mostrat molt satisfet per la bona resposta del públic i ha explicat que fins i tot es podria ampliar el teatre. Són declaracions a Cugat.cat.


Josep Sala

La valoració és altament positiva. El fet que la gent ens comenci a conèixer i al barri som cada cop més gent fa que la resposta sigui cada any millor. Potser haurem de demanar que ens ampliin el teatre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Les entrades de l'espectacle, on van assistir unes 150 persones, es van exhaurir uns dies abans. El 8è Festival de Teatre segueix avui amb més representacions i tallers infantils.