Mira-sol Teatre es planteja ampliar el festival després de la bona acollida de la vuitena edició


Temes relacionats

El Festival de Teatre de Mira-sol apropa els infants al món de la màgia (21/mar/09)


  • Comparteix:

La vuitena edició del Festival de Teatre de Mira-sol tanca amb una bona assistència de públic, segons l'organització. Les obres i tallers teatrals per a grans i petits de les tres jornades programades han apropat una vegada més la cultura teatral al districte. L'objectiu ara es ampliar el format de la cita per a les properes edicions.

El tret de sortida el va donar divendres l'obra 'Catalans a la romana', del propi grup de teatre del districte. Amb aquest muntatge el Casal va aconseguir omplir-se de gom a gom, un èxit que s'ha repetit en bona part de la programació d'aquesta vuitena edició. L'han seguit propostes com 'El malalt imaginari' de la Trepa, la fira infantil i l'espectacle familiar de Nats Nus 'Maps'.

Després de vuit anys i de la bona resposta del públic, Mira-sol Teatre es planteja ampliar el format per a les properes edicions. Ho explica la directora del grup teatral, Rosa Sicart.

Rosa Sicart

El format podria fer-se en un parell de caps de setmana. També hem pensat fer-ho en dos o tres setmanes.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica la importància de potenciar iniciatives als districtes.

Xavier Escura

La iniciativa és magnífica i cal potenciar-la perquè fa extensiu el teatre a tot Sant Cugat que no s'acaba al centre.


Enguany, el festival ha clos amb l'obra del grup professional Per-versions, 'Còmica vida' i un espectacle de foc a càrrec dels Diables de Sant Cugat i els Katakitinga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.