'La banda nos visita', proposta del cine-fòrum dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Logotip de la Unesco

Logotip de la Unesco

'La banda nos visita' és la proposta del cine-fòrum d'aquest dimecres a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). La comèdia, escrita i dirigida per l'israelià Eran Jolirin, mostra les peripècies d'una banda de músics egipcis perduts a un petit poble d'Israel. La sessió està organitzada per Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat i començarà a les set de la tarda.

El llargmetratge presenta les desventures d'una banda de músics que, a causa d'un malentès, acaben perduts a un petit poble israelià enmig del desert. L'arribada del grup musical al poble farà que la rutina dels seus habitants canviï.

La pel·lícula ha obtingut vuit premis de l'Acadèmia Israeliana i ha estat presentada als festivals de Cannes i Toronto. L'actor protagonista del film, Sasson Gabai, va ser premiat com a millor actor del cinema europeu, un guardó atorgat per l'Acadèmia del Cinema Europeu.

Després de la projecció de la pel·lícula, s'iniciarà un debat moderat pel crític de cinema i llicenciat en Filosofia, Martí Roque.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.