El 4t premi de narrativa infantil iguala la participació de l'edició anterior


Temes relacionats

Rècord de participació en la tercera edició del concurs de narrativa infantil (27/feb/08)

El Premi de Narrativa infantil supera els 200 participants en la segona edició (21/feb/07)

Convocat el 2n premi de narrativa infantil (30/nov/06)

Les obres finalistes i guanyadores del I Premi de Narrativa Infantil seran publicades per Entrelibros (15/feb/06)

El primer Premi de Narrativa Infantil de Sant Cugat rep més de 140 obres (26/gen/06)


  • Comparteix:

La 4a edició del premi de narrativa infantil ha aconseguit una participació de prop de 200 alumnes de les escoles de la ciutat, una xifra similar a l'edició anterior. Marc Galofré, Anna Ferrer, Oriol Navarro i Andrea Corralero s'han endut el primer premi de cada curs entre 3r i 6è respectivament. El lliurament dels guardons, que ha consistit en un val de 100 euros en llibres, ha aplegat un centenar de persones a la Biblioteca del Mil·lenari.

'Els estels de l'Empordà' de Marc Galofré han inspirat el jurat format per Monika Klose, Anna Mael, Ferran Pontón, Carme Pomés i Aurora Casillas. L'alumne del CEIP Gerbert d'Orlhac s'ha adjudicat el primer premi en la categoria de 3r de primària, mentre que Anna Ferrer, del Pins del Vallès, ha aconseguit el guardó de 4t per l'obra 'L'aventura subterrània de la Lia'. 'Memòries d'un llibre' d'Oriol Navarro, també del Gerbert d'Orlhac, s'ha situat com el millor treball de 5è. La narració en forma de carta d'Andrea Corralero a 'Estimada àvia' li ha valgut a l'estudiant del Pins el primer premi de 6è.

Els guanyadors de 3r i 6è, Galofré i Corralero respectivament, expliquen en què s'han inspirat.

Galofré i Corralero

L'avi d'un nen li explica que els estels de l'Empordà són màgics./ M'he inspirat en la història d'una immigrant a Catalunya.


Les obres es recolliran en un llibre que editarà Entrelibros. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat els tres objectius del certamen.

Esther Salat

Destacaria la finalitat de fomentar l'expressió escrita en català, fer volar la imaginació i desenvolupar la capacitat de creació literària.






L'acte de lliurament de premis ha comptat amb l'assistència de més d'un centenar de persones que han omplert una de les sales de la Biblioteca del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.