Obres de compositors catalans centraran el concert de Sant Jordi


  • Comparteix:

Edició anterior del concert

Edició anterior del concert

El tradicional concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat se centrarà enguany en peces de compositors catalans, tot i que també seran presents temes de Haydn i Britten. L'orquestra, dirigida per Josep Ferré, estarà acompanyada pel violinista andorrà Gerard Claret juntament amb el Cor Infantil i Juvenil Sant Cugat i la Coral de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. L'espectacle tindrà lloc al Teatre-Auditori el dia de Sant Jordi a partir de les nou del vespre.

L'espectacle comptarà amb la interpretació, per primera vegada a Catalunya, del 'Concert per a violí i orquestra op. 67', de Salvador Brotons, director de la Banda Municipal de Barcelona. Gerard Claret serà el violinista solista d'aquesta peça. Ho ha explicat el director de l'orquestra, Josep Ferré.

Josep Ferré

Ens acompanyarà el violinista Gerard Claret amb qui estrenarem una peça de Salvador Brotons.



El concert també comptarà amb una peça del compositor Isaac Albéniz, de qui enguany es commemora el centenari de la seva mort. 'Catalonia' és el tema del compositor escollit per aquesta ocasió. 'Scherzo' del compositor Joan Lamote de Grignon completarà el repertori d'autors catalans.

Haydn i Britten també seran presents al concert de Sant Jordi, que arrancarà a les nou de la nit al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.