Forts aplaudiments per la primera producció del Teatre la Unió, 'Tot em sembla una merda'


  • Comparteix:

El Teatre la Unió supera amb èxit de públic la primera producció pròpia 'Tot em sembla una merda'. El muntatge ha comptat amb forts aplaudiments a la seva estrena a Sant Cugat aquest divendres a la nit.

'Tot em sembla una merda' escrita per un dels dramaturgs emergents de l'escena catalana, Jordi Casanovas, no ha decebut el públic santcugatenc. L'espectacle, que en un primer moment s'havia d'estrenar l'any 2008, ha comptat amb una escenografia senzilla i dos actors sobre l'escenari. Els encarregats de donar vida a aquests dos personatges han estat els coneguts actors televisius Míriam Marcet i Enric Rodríguez. El muntatge, concebut com a teatre de petit format, ha estat fruit del Centre de Creació Contemporània del mateix teatre.

El director de l'obra, Christian Treceño, explica quin ha estat el procés de creació de l'espectacle.

Christian Treceño

Ha estat un procés creatiu molt ràpid. L'obra s'ha fet amb 17 assajos. Tot i això, estic molt content amb el resultat.


L'obra, que no preten alliçonar, fa un recorregut a temps real per la relació de dos joves que es troben a una cafeteria per trencar la seva relació. Tot i l'aparent senzillesa de l'argument, l'estructura ha sorprès els assistents per la ressolució del conflicte entre els dos personatges.

El públic ha explicat quina ha estat la impressió de l'obra

Públic Unió

Crec que els actors ho fan molt bé. / Passen diferents coses que no t'esperes. / M'agrada l'originalitat del final. / Per mí el més interessant ha estat el joc amb el temps


Al final de l'espectacle, el seu director, ha tingut unes paraules d'agraïment pels membres de l'entitat que han donat suport a aquesta producció. Finalment, més de 200 persones han assistit a aquesta primera producció del Teatre la Unió que demà pujarà dalt l'escenari del teatre de Vilanova.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.