La fusió de ballet clàssic i cinema de 'La Bella Dorment del Bosc' convenç el públic de Sant Cugat


  • Comparteix:

Poques butaques buides en l'estrena de 'La Bella Dorment del Bosc' al Teatre-Auditori. Més de 600 espectadors han gaudit de la versió més creativa i contemporània del conte infantil. Campos ha presentat el ballet des d'un punt de vista cinematogràfic, mitjançant una escenografia virtual amb projeccions audiovisuals i música de Txaikovski.

El coreògraf català David Campos ha sorprès el públic de Sant Cugat amb una versió cinematogràfica del conte de 'La Bella Dorment del Bosc'. En motiu del 50è aniversari de la projecció de la factoria Disney, el Ballet David Campos i el Teatre-Auditori de Sant Cugat han coproduït aquest muntatge basat en els 100 anys de somni de la Bella Dorment.

Un total de 16 ballarins han plasmat sobre l'escenari el son de l'encanteri de la princesa Aurora, un somni reinterpretat pel mateix Campos que ha dut la princesa lluny del seu conte. Però que tal com explica el clàssic, després del petó del príncep, la Bella Dorment ha tornat al seu palau i al seu món real.

El públic ha valorat positivament l'espectacle de David Campos.

Públic

Molt bonic, pels pocs mitjans que té en David Campos és un miracle. / Fantàstic, molt imaginatiu, m'ha agradat molt. / Hi ha una barreja de danses molt bona. / Han barrejat tecnologia.


Aquest muntatge es podrà veure a Madrid del 8 al 12 d'abril. D'altra banda, aquest dijous arriben al Teatre-Auditori 'Els nois d'història' de Josep Maria Pou.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.