'Musiquetes per la bressola' reuneix més de 250 alumnes de les escoles de dansa de Sant Cugat


  • Comparteix:

'Musiquetes per la Bressola' és el disc de la Catalunya Nord que ha inspirat la ballada 'Mirant perquè ens mirin', organitzada per l'Esbart Sant Cugat. Més de 250 alumnes de l'escola de dansa, a més del Cos de Dansa i d'Andança, han mostrat el seu treball de danses tradicionals a tots els familiars i amics que han omplert totes les butaques del Teatre-Auditori.

L'espectacle 'Ballant perquè ens mirin' ha constat d'una quinzena de balls interpretats al ritme de la música tradicional de la Catalunya nord. Des dels nens i nenes de P-3 i P-4 fins als alumnes experimentats del Cos de Dansa, han treballat conjuntament més de 250 alumnes.

La directora de l'Esbart Sant Cugat, Sandra Casat, fa un balanç molt positiu del resultat de l'espectacle.


Sandra Casat

Estem encantats perquè tothom està molt content, el treball dels professors ha estat molt bo i el resultat, preciós.




'Jo som feliç', 'Mare mareta' i 'Les caterinetes' són algunes de les cançons que han interpretat. Alguns alumnes participants a la mostra també han explicat la seva l'experiència.


Participants

Quan balles ho fas perquè et mirin i per explicar quelcom. / El millor és la complicitat que genera i sempre gaudim ballant dalt d'un escenari. / Ha estat molt divertit tot i que estava molt nerviosa.




Amb aquesta ballada s'ha volgut donar suport a la Bressola, un projecte que pretén mantenir i fer créixer la xarxa escolar catalana de la Catalunya Nord.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Va ser un espectacle preciós ! Vam gaudir veient els petits de l’escola ballant tots junts amb una fluïdesa visual increïble! Ell treballat per fet tot l’equip de l’esbart va ser meravellós, ja que coordinar tal quantitat de nens és molt difícil, i si a més surt perfecte, encara té molt més mèrit!! Enhorabona a tot i totes!! Pels que ja no són tan petits, felicitar-los per l’espectacle que van realitzar, em va agradar moltíssim!! Els juvenils i el cos de dansa van estar a un nivell bestial!! Moltes Felicitats!! Espero que aconseguiu un local ven aviat per poder seguir treballant al nivell que ho veniu fent fins ara, i puguem seguir gaudint dels vostres espectacles!! Felicitats a tots un altre vegada!!

Eloi. Enviat el 29/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.