Sant Cugat acollirà l'exposició fotogràfica del Vallès Natural


  • Comparteix:

La Biblioteca del Mil·lenari acollirà la mostra

La Biblioteca del Mil·lenari acollirà la mostra

Una mostra recull les 50 millors instantànies presentades al 5è Concurs Fotogràfic del Vallès Natural organitzat pel Consell Comarcal. L'exposició, que s'estrena aquest dimecres a Gallifa, visitarà diverses poblacions del Vallès, entre elles Sant Cugat al juliol. Les fotografies es reparteixen en tres categories: paisatge, flora i fauna i patrimoni arquitectònic i cultural.

Enguany al concurs hi han participat 126 autors que han presentat un total de 306 fotografies. Enguany la millor fotografia, 'Mallerenga blava', ha estat obra d'Elvira Saenz. En la categoria de paisatge ha estat premiada 'El Ramat', de Núria Roquet. En l'apartat de flora i fauna el premi ha anat a para a Gorka Ibánez de Garayo amb 'Trobada d'arbres a Collserola'. I en la secció de patrimoni el premi ha estat per Josep Monreal i al foto 'Preparant el castell'.

Les fotografies es podran veure a Sant Cugat del 16 al 23 de juliol a la Biblioteca del Mil·lenari i del 24 de juliol al 16 d'agost a l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.