L'obra 'Els nois d'història', avui i demà al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els protagonistes de 'Els nois d'història' pugen a l'escenari del Teatre-Auditori en una doble funció, avui i demà. L'educació i l'adolescència als anys 80 del segle passat a Anglaterra són els temes tractats a l'obra, dirigida i interpretada per Josep Maria Pou. La funció d'avui serà a les nou de la nit i la de demà, a les deu.

L'obra se situa als anys 80 a una escola anglesa d'educació secundària, on els alumnes es preparen per als exàmens d'ingrés a les universitats d'Oxford i Cambridge. Davant d'aquesta situació, es presenten els mètodes d'ensenyament de diferents professors que veuen l'educació des de dos punts de vista oposats. Ho ha explicat a Cugat.cat el director i actor de 'Els nois d'història', Josep Maria Pou, durant la xerrada 'Parlem de...'.

Josep Maria Pou

Parla de l'educació, de l'adolescència i dels conceptes d'educació. Des del mestre que creu que els joves se'ls educa per estar preparats per la vida o els que només volen ensenyar a aprovar.


L'obra, del dramaturg anglès Alan Bennett, es va estrenar al Teatre Nacional de Londres el 2004. Després es va traslladar a Broadway, on va obtenir nombrosos guardons, entre els quals destaca el Tony com a millor obra, premi equivalent als Oscar dins del teatre. Al 2008, Josep Maria Pou va dirigir i protagonitzar aquesta obra d'èxit per reobrir la nova etapa del Teatre Goya de Barcelona.

La durada de l'obra és de dues hores i mitja amb intermedi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.