Convocat el Premi de Pintura Petit Format 2009


  • Comparteix:

Acte de lliurament del Premi de Petit Format en una edició anterior

Acte de lliurament del Premi de Petit Format en una edició anterior

Tots els artistes majors de 18 anys ja poden presentar les seves obres al Premi de Pintura Petit Format Autocugat. El certamen, que es troba en la seva quarta edició, té l'objectiu d'estimular i promoure la creació artística entre els ciutadans. Els guanyadors del premi, dirigit per Lluís Ribas, es coneixeran el proper 28 de maig. Les obres seleccionades formaran part d'una exposició que tindrà lloc al claustre del Monestir.

Els guanyadors del Premi Autocugat de Pintura de Petit Format es donaran a conèixer en el sopar homenatge a la trajectòria artística que tindrà lloc el proper 28 de maig. El Premi de Pintura de Petit Format està dotat de 12.000 euros. El concurs també preveu una exposició amb les obres seleccionades, que tindrà lloc entre el 20 de maig i el 22 de juny al claustre del Monestir. Les obres guardonades seran incloses en un catàleg de l'exposició.

El gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, considera que el certamen s'està consolidant, ja que cada any es presenten més obres a concurs.

Josep Maria Negre

S'està consolidant. És un premi que s'espera i cada any rebem més quadres. Enguany arribem als 400.


De la seva banda, el responsable del premi i pintor, Lluís Ribas, considera que aquest tipus d'iniciatives són molt necessàries per fomentar la creació artística.

Lluís Ribas

Aquestes iniciatives privades empenyen a tirar endavant al món de l'art.



El jurat del certamen està format pel tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, el crític d'art Carlos Velilla i el guanyador de l'edició anterior, Adolf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.