L'AEU proposa reflexions sobre la sardana i una trobada amb Josep Carreras


  • Comparteix:

Presentació dels actes d'aquet trimestre

Presentació dels actes d'aquet trimestre

L'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) programa per al darrer trimestre del curs diverses xerrades que abordaran temes com l'origen de la sardana, el tractament que els mitjans fan de l'actualitat o el futur de la Sagrada Família. Entre les propostes que comprenen abril i maig, hi destaca la trobada amb el tenor Josep Carreras el 29 d'abril al Teatre-Auditori. L'AEU ampliarà aquest cicle amb conferències i xerrades relatives al context econòmic actual.

Els orígens del tango i la seva evolució encetaran, el dimarts 14 d'abril, els actes del darrer trimestre del curs 2008-2009. Aquesta xerrada comptarà el diplomàtic i musicòleg argentí Mario Rojman.

El dimarts 21 d'abril, es tractarà la història de la sardana amb el cap de Patrimoni Etnològic de la Generalitat, Antoni Anguela. El mes es tancarà amb l'entrevista que el divulgador musical de TV3 Joan Vives farà al tenor Josep Carreras. Aquest acte està obert a tothom i la recaptació, l'entrada costa tres euros, anirà íntegrament a la Fundació Internacional Josep Carreras.

La programació s'ampliarà sobre la marxa amb noves propostes relacionades amb temes d'actualitat. Així ho ha explicat el president de l'AEU, Pere Narbona.

Pere Narbona

Procurarem tractar el tema de la crisi amb ponents que expliquin cap a on anem. No deixarem de banda el tema històric i polític.


Arquitectura i literatura obriran les propostes del maig. El dia 7, el director de la Junta Constructora del Temple de la Sagrada Família, Jordi Bonet, abordarà la continuació del treballs al temple. El dia 12 serà el torn de la literatura on el fundador de la llibreria Documenta, Josep Cots, tractarà la situació del llibre. El periodista de TV3 Ricard Pallejà tancarà el cicle de conferències amb la xerrada 'Visió quotidiana de la informació.

Un concet de jazz al Teatre-Auditori a càrrec de la Locomotora Negra tancarà el trimestre el 2 de juny. Aquest espectacle, obert a tothom amb un preu de 10 euros pels socis i 12 pels no socis, abordarà temes del jazz que van dels anys 40 fins els nostres dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.