Cugat.cat convoca el segon concurs de microrelats per Sant Jordi


Temes relacionats

Cugat.cat busca els relats dels santcugatencs per Sant Jordi (12/abr/08)


  • Comparteix:

Cugat.cat és el promotor de la iniciativa

Cugat.cat és el promotor de la iniciativa

Cugat.cat torna a fer una crida als santcugatencs perquè enviïn els seus microrelats amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Els escrits han de tenir un màxim de 10 línies i s'han d'enviar a l'adreça electrònica concurs@cugat.cat. El termini màxim per participar al segon concurs de microrelats és el diumenge abans de Sant Jordi. Tots els textos es publicaran al diari electrònic Cugat.cat.

Per participar en el concurs ja es poden enviar els relats a concurs@cugat.cat, d'un màxim de 10 línies. Tot i que la participació del concurs finalitza el 19 d'abril, fins aquella data el diari electrònic Cugat.cat ja anirà publicant els textos que arribin.

El jurat estarà format per un membre de Cugat.cat, un de la Biblioteca del Mil·lenari, un representant de les llibreries locals i un escriptor santcugatenc.

Les llibreries Alexandria, el Celler de Llibres, Mythos, Paideia i El pati de Llibres, així com l'Ateneu, Òmnium Cultural i l'Ajuntament participen en la iniciativa de Cugat.cat.

Els guanyadors i finalistes, que s'enduran diversos premis com llibres i entrades per a espectacles, es donaran a conèixer el dia de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.