Els Max premien quatre obres que han passat pel Teatre-Auditori


Temes relacionats

Sant Cugat, escenari de la majoria dels finalistes dels Premis Max d'enguany (28/gen/09)


  • Comparteix:

'Argelino', l'obra més premiada

'Argelino', l'obra més premiada

Quatre obres de teatre que s'han representat al Teatre-Auditori - '2666', 'Germanes', 'La tortuga de Darwin' i 'Argelino, servidor de dos amos' - han rebut distincions dels premis Max. Els guanyadors són escollits mitjançant el vot dels companys de professió.

L'obra més premiada, amb quatre guardons, ha estat 'Argelino, servidor de dos amos'. En concret, s'ha endut el Max al millor actor protagonista, per a Javier Gutiérrez; a la millor direcció, d'Andrés Lima; a la millor adaptació teatral, per a Eduardo San Juan, i el Max al millor empresari.

'Germanes' ha obtingut dos premis: el millor text en català per a Càrol López i millor actor de repartiment per a Pol Berrondo. '2666', versió teatral de la novel·la de Roberto Bolaño, també ha aconseguit dos premis: el de millor escenografia i el de millor espectacle. 'La tortuga de Darwin' ha guanyat el Max al millor text teatral en castellà i al de millor actriu per a Carmen Machi.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, valora la importància que les obres premiades s'hagin escenificat a l'equipament municipal.

Pep Tugues

El Teatre Auditori està programant obres amb un gran nivell qualitatiu. Les obres que han conseguit Max també premien la feina del programador, Gerald Fannon, i el Teatre Auditori en general.



En aquests premis, hi participen tots els espectacles estrenats o reestrenats en la temporada anterior. També hi opten els responsables de l'autoria, la traducció, l'adaptació, composició, direcció, coreografia, escenografia, producció i d' interpretació que n'hagin format part.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.