El jurat del 'Mou-te' selecciona deu grups d'estils diversos per a la tercera edició del cicle


  • Comparteix:

Ja es coneixen els grups que actuaran en la tercera edició del cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, i que enguany es dividirà en dues tongades, una de primavera i una de tardor. D'entre la setantena de maquetes presentades, el jurat ha seleccionat els conjunts santcugatencs Tara, La papada de Rocío, El Arjé, Old Wilson, Shakti I&I, La Marca Roja, Jiggy i Vidal. El jurat també ha escollit a a les formacions musicals Ix! i Saravacalé.

El cicle 'Mou-te' d'enguany reuneix estils musicals molt diferents. El conjunt Saravacalé portarà a l'escenari una fusió de samba, bossanova i flamenc. També es podran escoltar les peces amb reminiscències africanes del grup Tara, el flamenc de La Papada de Rocío, el hip-hop d'El Arje o el reggae i l'ska de Shakti I&i, entre altres. Enguany el jurat també ha escollit el grup Old Wilson, que barreja l'estil punk rock amb hardcore, i Ix!, un grup de rock català contemporani.

El jurat ha destacat l'alt nivell musical dels candidats, que han presentat prop d'una setantena de maquetes. Un dels membres del jurat i músic de La Puerta de los Sueños, Oriol Saltor, remarca la qualitat dels participants d'aquesta tercera edició.

Oriol Saltor

Ens hem trobat amb un nivell que ens ha sorprès per alt.


La sessió de primavera del 'Mou-te' començarà el 24 d'abril. Les cinc actuacions es repartiran en concerts cada quinze dies.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Enhorabona per la iniciativa!

Berta. Enviat el 2/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.