Ple en el primer concert de germanor entre l'escola Fusió i el conjunt d'Alba Ludovico Rocca


  • Comparteix:

L'Escola de Música Fusió i el conjunt d'Alba Ludovico Rocca han interpretat, en el primer concert que fan conjuntament a la nostra ciutat, diverses peces clàssiques de compositors tan coneguts com Chopin. Aquest intercanvi musical i cultural retorna l'experiència que els santcugatencs van viure l'any passat a la ciutat italiana d'Alba, gràcies a l'agermanament de les dues ciutats.

Aquest és el primer concert que ofereixen la delegació italiana conjuntament amb els alumnes santcugatencs de l'escola Fusió. Aquesta primera actuació ha consistit en la interpretació de diverses peces clàssiques a càrrec de l'orquestra simfònica de l'escola Fusió i el conjunt d'Alba Ludovico Rocca.

La codirectora de Fusió, Gemma Navarra, explica quin és l'objectiu d'aquest intercanvi.

Gemma Navarra

L'objectiu és conviure i compartir experiències, tant musicals com la vida amb les famílies.


El segon concert serà aquest dilluns, a les nou del vespre, al Club Muntanyenc, i consistirà en música de pel·lícules, jazz i salsa interpretada per la banda moderna de Fusió i dos conjunts d'Alba.


Els alumnes d'aquestes formacions valoren així l'experiència de compartir escenari.

Músics

Divertida, curiosa i enriquidora. / Està molt bé per conèixer diferents cultures i maneres de sentir la música. / Positiva, interessant i bonica. / Molt bé, molt bonica i interessant.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha assistit al concert i ha qualificat l'intercanvi com una experiència molt positiva per al jovent santcugatenc.

Lluís Recoder

Aquest tipus d'agermanaments ajuden als joves a obrir la ment i a entendre's amb gent d'altres cultures per estar més preparats de cara al futur.


Abans de pujar a l'escenari, les diferents agrupacions han visitat el centre de la ciutat, així com el seu patrimoni. El Monestir, l'entorn i la tipologia de la ciutat han agradat als joves intèrprets piemontesos, que han destacat sobretot la tranquil·litat i l'hospitalitat de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.