Les Caramelles recorreran Sant Cugat aquest diumenge i dilluns


  • Comparteix:

Edició anterior de les Caramelles

Edició anterior de les Caramelles

Les tradicionals Caramelles tornaran a recórrer els carrers de la ciutat aquest diumenge i dilluns de Pasqua. La Societat Coral La Lira i la Coral de la Unió interpretaran sardanes, havaneres i valsos en una tradició ja centenària.

Diumenge al matí els cantaires de la Coral La Unió sortiran a tres quarts de deu del Teatre per recórrer, una vegada més, els carrers de la ciutat mentre interpreten sardanes, havaneres i valsos acompanyats per un acordió. La coordinadora de la Coral de la Unió, Montserrat Tizón, ha explicat a Cugat.cat el repertori que interpretaran.

Montserrat Tizón

Sempre fem entre sis i set cançons noves, menys Cala Montgó, que la toquem sempre.



La Coral La Lira començarà el seu recorregut a la plaça de Pere San i cantaran a la plaça d'Octavià, a la llotgeta del Monestir i als Quatre Cantons, entre altres llocs. El president en funcions de la Coral La Lira, Josep Garrell, ha explicat que les Caramelles d'enguany tindran un record especial pel desaparegut Francesc Ribas.

Josep Garrell

Serà especial i sentit. Encara estem tocats. Farem els nostres cants amb més il·lusió.



Diumenge les dues corals tornaran a sortir al carrer amb un nou recorregut. En el cas de la Lira recorreran els carrers de la ciutat fins les set del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.