El nou conservatori municipal Victòria dels Àngels serà una realitat a finals de l'any vinent

Aspecte extern de l'escola en una jornada de portes obertes

Cultura

Publicat el 14/abr/09 per Josep Gimeno

El nou conservatori municipal de música Victòria dels Àngels obrirà les seves portes a finals de l'any vinent. Les obres s'adjudicaran d'aquí a un mes i mig, i començaran al juliol. D'aquesta manera, ja es podrà obtenir oficialment el grau mig o professional a Sant Cugat.

Les obres perquè l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels es converteixi en conservatori estan aturades des del gener de l'any passat, després que l'empresa que se n'encarregava, Construcciones Juanes, fes fallida.

El director del centre, Joan Josep Gutiérrez, remarca que l'escola podrà donar cabuda a tots els alumnes gràcies a l'ampliació.

Joan Josep Gutiérrez

Podrem acollir tot l'alumnat que tenim, perquè ara l'escola està massa plena.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Escola de Música Victòria dels Àngels ja imparteix des de fa quatre anys classes de grau mig o professional. Tot i això, el centre no pot atorgar el títol oficial equivalent, ja que no compleix els requisits del departament d'Educació de la Generalitat.

Ho explica la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat.

Esther Salat

Quan les obres acabin, els alumnes podran obtenir el títol sense cap problema.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El projecte contempla una ampliació de més de 2.000 metres quadrats de l'antiga escola per convertir-la en un conservatori de grau mitjà.