Economia i literatura centren les activitats del Terra Dolça


  • Comparteix:

Acte per nens al Terra Dolça

Acte per nens al Terra Dolça

L'economia i la literatura protagonitzen les activitats de la segona quinzena d'abril de l'espai Terra Dolça. Una tertúlia sobre el documental 'Endeutats. Sobre la teranyina' aquest dijous i una xerrada al voltant de la crisi són les propostes en matèria econòmica. La presentació de la darrera novel·la de Víctor Alexandre i un recital de poesia ompliran l'espai de lletres. Una activitat per a nens tancarà el mes el 25 d'abril.

Aquest dijous el Terra Dolça proposa reflexionar al voltant de l'endeutament amb la projecció del documental 'Endeutats. Sobre la teranyina', una visió crítica del sistema econòmic actual. L'economia seguirà a la següent cita a l'espai amb la xerrada 'Idees per entendre la crisi i les seves conseqüències econòmiques' organitzada per l'Assemblea de Joves de Sant Cugat.

El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, explica per què l'economia ocupa un espai destacat en les activitats.

Guim Pros

És un tema de molta actualitat i creiem que despertarà interès.




Dimarts de la setmana vinent, Víctor Alexandre presentarà el seu darrer treball, 'Set dones i un home sol', guanyador del Premi Mercè Rodoreda. La literatura continuarà present al Terra Dolça l'endemà d'aquesta presentació. Quatre santcugatencs recitaran poesia sota el títol 'Escrivim perquè volem'.

La darrera proposta del mes està dedicada als més petits. 'Amb un parell de colors' és un espectacle infantil que la companyia Kina Teca Teatre interpretarà el darrer dissabte del mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.