El ballarí Cesc Gelabert visitarà Sant Cugat aquesta tardor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un espectacle de la companyia de Gelabert i Azzopardi

Imatge d'arxiu d'un espectacle de la companyia de Gelabert i Azzopardi

El ballarí Cesc Gelabert arribarà a Sant Cugat aquesta tardor per presentar les seves últimes coreografies: dues peces independents amb música de Haendel i Pascal Comelade. L'espectacle es va estrenar fa dues setmanes a Osca, i en els pròxims dies es representarà a Barcelona.

El Teatre-Auditori acollirà, aquesta tardor, la nova creació de la companyia que Gelabert dirigeix al costat de Lydia Azzopardi. L'espectacle durà a escena el mateix Gelabert al costat de nou ballarins més per representar 'Sense fi', la primera de les dues coreografies, musicada per Comelade. El ballarí ha explicat que el contingut de la proposta dóna moltes possibilitats coreogràfiques.

Cesc Gelabert

L'obra té com a punt de partida l'acceleració, que és un tema molt abstracte i que dóna moltes possibilitats coreogràfiques.









L'altra peça que oferirà Gelabert al Teatre-Auditori s'anomena 'Conquassábit', paraula llatina que vol dir 'commocionar' i que es durà a terme amb música de Haendel.

Cesc Gelabert

Són diferents fragments de Haendel on el tempo es va accelerant.



L'espectacle es veurà aquesta primavera a Barcelona, i a l'estiu anirà al Festival d'Edimburg, per arribar a la tardor a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.