Pegasus regala el seu jazz-fusió més enèrgic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Més de 500 persones han pogut gaudir del retorn als escenaris de Pegasus a la nostra ciutat. El grup ha repassat les composicions melòdiques de jazz-fusió que han marcat la seva trajectòria. El públic ha ressaltat la gran energia i la gran qualitat musical que han convertit el concert en un espectacle fantàstic de records.

El grup Pegasus ha demostrat al Teatre-Auditori perquè durant 26 anys de carrera van a ser el referent de la música jazz-fusió a l'estat espanyol. Santi Arisa a la bateria, Josp Mas als teclats, Max Sunyé a la guitarra, Rafel Escoté al baix, i l'artista convidat i fill del bateria, Dan Arisa, que ha acompanyat el grup amb la percussió, han repassat els temes més carismàtics del grup, que són a la vegada les cançons que més els agrada interpretar.

El guitarrista Max Sunyé ha definit el concert a Sant Cugat com un espectacle magnífic i meravellós.

Max Sunyé

Ha estat un concert magnífic, hem tingut un públic entregat, una meravella!


De la seva banda el públic, format per tota mena de generacions, s'ha retrobat amb un Pegasus enèrgic i fresc a qui no sembla haver-li afectat el pas del temps.

Públic

M'ha agradat. / Ha estat fantàstic, m'ha portat records de fa molts anys. / He gaudit molt, segueixen frescos. / Són molt bons.


Al final del concert, els cinc músics han ofert un petit espectacle amb paelles de cuina per demostrar que Pegasus pot una fer música excel·lent amb qualsevol cosa. Ara la banda visitarà els teatres de l'Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Guíxols, i Castellar del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.