Emma Vilarasau i Àngels Gonyalons emocionen la platea del Teatre-Auditori amb 'La infanticida' i 'Germana Pau'


  • Comparteix:

Poques butaques han quedat buides en l'espectacle dirigit per Josep Maria Mestres, 'La infanticida' i 'Germana Pau'. La santcugatenca Emma Vilarasau i Àngels Gonyalons han encarnat les protagonistes dels textos de Víctor Català davant d'un públic receptiu que s'ha emocionat amb les interpretacions.

Prop de 420 persones no s'han volgut perdre la segona versió del monòleg 'La Infanticida', que ja van dirigir i protagonitzar Mestres i Vilarasau ara fa 17 anys al Romea. Precisament del Teatre Romea de Barcelona provenia aquesta peça que ha brillat al Teatre-Auditori amb una Emma Vilarasau, segons diu ella mateixa, més madura.

Emma Vilarasau

Fa 17 anys era una bèstia menys domada i ara és com si jo portés les regnes.


De la seva banda, la polivalent Àngels Gonyalons ha sorprès el públic amb 'Germana Pau' amb un paper que per ella significa un repte, ja que suposa interpretar un personatge dramàtic, lluny dels musicals i comèdies a les quals té acostumat el públic.

Segons l'actriu, això ha suposat un repte interpretatiu que la satisfà enormement.

Àngels Gonyalons

És un repte personal absolut. M'ha fet patir per la pressió de ser coneguda en un altre gènere teatral però s'ha d'anar creixent.


El català antic de l'obra no ha estat un impediment perquè el públic comprengués el text i s'emocionés. En sortir de l'obra, els espectadors han valorat molt positivamente l'espectacle i han volgut destacar, sobretot, la gran qualitat interpretativa de les dues actrius.

Públic

Molt agradable amb monòlegs molt emocionants. / Hem vist l'Àngels Gonyalons molt canviada. / És una llengua difícil per fer-la en teatre però la interpretació ha estat molt bé.




El proper espectacle de l'equipament cultural és aquest dijous amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, que ofereix com cada any el concert de Sant Jordi sota la direcció de Josep Ferré.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.