Excel·lent acollida de les Cantates del Mil·lenari per part del públic


  • Comparteix:

Un moment de la representació de les Cantates del Mil·lenari

Un moment de la representació de les Cantates del Mil·lenari

Excel·lent acollida per part del públic de les Cantates de l'Any del Mil·lenari, que es podran tornar a veure aquesta nit al Teatre-auditori. Tant els compositors com els assistents a les representacions d'aquest cap de setmana han destacat la qualitat de les peces i l'esforç d'interpretació. Prop de 700 persones de totes les corals i orquestres de Sant Cugat han intervingut en aquesta iniciativa.

Les cantates del Mil·lenari formen part ja del patrimoni cultural de la nostra ciutat. El públic que ha assistit a les representacions del cap de setmana s'ha mostrat sorprès per l'excel·lent resultat d'aquesta activitat, que ha aplegat gairebé totes les agrupacions musicals de Sant Cugat. Escoltem les reaccions d'alguns dels espectadors de les cantates.

Públic de les cantates

Estic sorprès per la gran qualitat de l'espectacle...


L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, també ha assistit a l'estrena de les Cantates, i ha destacat la qualitat de l'espectacle i de les composicions.

Lluís Recoder

La música és superba, la lletra està arrelada a la història de la ciutat i la interpretació és excel·lent


Per la seva banda, els compositors i directors de les cantates s'han mostrat molt emocionats per la bona rebuda que han tingut les seves composicions entre el públic santcugatenc. El mestre Salvador Brotons, autor d'Història d'un Mil·leni, explica així les reaccions del públic quan va acabar de dirigir la peça.

Salvador Brotons

Vaig notar de seguida que el públic havia disfrutat amb la cantata, va ser un triomf


Joan Albert Amargós, compositor de la cantata 'Mil·lenarium', assegura que el resultat de la interpretació posava la pell de gallina.

Joan Albert Amargós

Tanta gent a sobre de l'escenari en un esforç comú, creava un magnetisme que posava la pell de gallina


Per la seva banda, l'autor de la cantata infantil 'Castell Còsmic' i director de l'Escola Municipal de Música, Joan Josep Gutiérrez, ha assegurat que l'espectacle és magnífic i que tindrà una gran projecció de futur.

Joan Josep Gutiérrez

És un espectacle magnífic que té una gran trascendència


La bona rebuda del públic santcugatenc ha fet que l'Ajuntament hagi prorrogat les Cantates. Aquest vespre, a les nou, el Teatre-auditori acollirà la darrera de les representacions d'aquest espectacle. Per tots aquells que no hagin pogut assistir a cap de les audicions, properament s'editarà un disc compacte amb les gravacions que s'han realitzat al Centre Cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.