35 textos opten al concurs de microrelats de Cugat.cat


  • Comparteix:

Web on es poden llegir tots els relats

Web on es poden llegir tots els relats

El concurs de microrelats organitzat per Cugat.cat amb motiu de la diada de Sant Jordi ha obtingut 35 textos, una tercera part dels quals són obra d'alumnes d'escoles de la ciutat. Tots els relats es poden llegir al diari electrònic Cugat.cat i el dia de Sant Jordi s'anunciarà el nom dels guanyadors.

El jurat del concurs de microrelats està format per la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn; el responsable de la llibreria el Celler de Llibres, Ferran Pontón; l'escriptor Víctor Alexandre i la periodista de Cugat.cat Sílvia González.

La directora del grup multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha expressat la seva satisfacció per l'èxit de la iniciativa.

Mònica Lablanca

La idea de Cugat.cat és ser una plataforma per la gent que li agrada escriure i hem aprofitat el dia de Sant Jordi per llençar aquesta iniciativa.


El concurs de microrelats organitzat per Cugat.cat oferirà un total de cinc premis. El primer premi es recompensarà amb un carnet anual de soci de l'Ateneu, un lot de llibres de l'Ateneu, de diferents llibreries i entitats locals i un lot de productes del Museu i de Cugat.cat, a més d'entrades dobles per a dos espectacles al Teatre-Auditori. Els altres premis finalistes també rebran una combinació de lots i entrades.

Una tercera part dels microrelats els han escrit escolars. Per això, l'organització es plantejarà en la propera edició la creació d'una categoria infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.