El tercer cicle Mou-te arranca divendres amb el reggae de Shakti I&I


  • Comparteix:

El grup de reggae Shakti I&I serà l'encarregat de donar el tret de sortida aquest divendres al vespre al cicle Mou-te que organitzen Cugat.cat i l'Ajuntament. Entre les novetats del cicle, que s'ha presentat aquest dimarts al vespre, destaca la divisió del cicle en dos periodes, primavera i tardor, i la participació de dos grups de fora de la ciutat. Les actuacions seran al Casal de Cultura de Mira-sol. La resta de grups que participen a l'edició d'enguany seran La papada de Rocío, El Arjé, Old Wilson, La Marca Roja, Jiggy, Vidal, Ix! i Saravacalé.

El flamenc, el hip-hop, el reaggae, l'ska i la fusió de samba, bossanova i flamenc ompliran l'escenari del casal de Cultura de Mira-sol. El cicle 'Mou-te' d'enguany reuneix estils musicals molt diferents.

La directora del grup de comunicació Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'èxit de la iniciativa.

Mònica Lablanca

Des de Cugat.cat ens sentim molt satisfets per l'èxit de la iniciativa i de la bona acceptació que ha tingut a la ciutat.


Lablanca ha afegit que amb la tercera edició del Mou-te Cugat.cat ha registrat més de 200 entrades de grups de música de Sant Cugat.



De la seva banda la regidora de Joventut, Ester Salat, ha explicat una de les novetats d'enguany.



Esther Salat

Les barres de bar aquest any les coordinara l'entitat CEL i els fons es destinarà al projecte de cooperació amb el poble sahrauí.




Els grups guanyadors de cada cicle faran un concert en el marc de la Festa Major 2009, el guanyador del Mou-te primavera, i a l'Envelat 2009, el guanyador del Mou-te tardor.

El grup de reggae Shakti I&I ha presentat aquest dimarts diverses cançons en un acústic a Cuga.cat i que es pot veure a aquesta web.

El cartell del Mou-te ha estat elaborat pel alumnes de l'Escola d'Art Maria Fernandez i Javier Alegre amb la coordinació de la professora Silvia Alcoba i el director del centre, Ramon Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.