El Centro Castellano Manchego de Sant Cugat participa a la Mostra Multicultural de Terrassa


  • Comparteix:

El Centre de Castella-La Manxa de Sant Cugat ha participat aquest cap de setmana a la Mostra Multicultural que s'ha fet a Terrassa. Cinquanta mil persones han visitat aquesta fira que mostrava la cultura de sis comunitats autònomes i el Marroc.

El Centre regional ha convidat a la ciutat de Conca perquè mostri algun dels elements que conformen la seva cultura com ara la gastronomia o els balls i danses típiques. Al costat de Castella-La Manxa, les comunitats d'Andalusia, Extremadura, Galícia, Múrcia, l'Aragó i la ciutat marroquina de Tetuán han contribuït a fer palesa la diversitat de procedències dels ciutadans que viuen i treballen a Catalunya:

Visitants

Tenim empanada, que ve de Lugo, i pastís de Compostela...


50.000 persones han passat al llarg d'aquests tres dies pel recinte Firal de Terrassa en aquesta mostra organitzada per les entitats regionals i folklòriques de Terrassa, però amb la participació de Sabadell i Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.