La santcugatenca Marta Angelat estrena 'Plastilina' a la Sala Beckett de Barcelona


  • Comparteix:

Els protagonistes de l'obra / imatge de la Sala Beckett

Els protagonistes de l'obra / imatge de la Sala Beckett

La santcugatenca Marta Angelat estrena aquest dijous 'Plastilina'. Angelat dirigeix aquesta obra de Marta Buchaca que aborda les noves formes de violència que impregnen el món adolescent d'avui dia. Fins el 23 de maig la Sala Beckett de Barcelona acollirà l'obra interpretada per Mone, Pere Molina i Albert Carbó, entre altres.

El que comença com una nit de festa es converteix en un crim atroç i en un titular als diaris i als telenotícies. La trivialitat de la violència juvenil contrasta amb el calvari que hauran de passar els pares, incapaços de suportar la pressió mediàtica i d'acceptar que un fill seu pugui haver comès un acte tan terrible. Aquest és el tema principal de 'Plastilina' que parla de la culpa, de l'herència, de la família i del risc que comporta viure sense un manual d'instruccions.

La directora, la santcugatenca Marta Angelat, ha explicat a Cugat.cat que el que ha volgut destacar del text de Buchaca és la falta de comunicació entre pares i fills.

Marta Angelat

El text es limita a fer una exposició d'uns fets i veure les conseqüències. He volgut resaltar el fet de viure durant anys al costat d'una persona sense saber com és.


Segons Angelat, l'obra té una gran capacitat de connexió amb el públic.

Marta Angelat

La gent jove qwue vingui potser no es veuen reflectits en alguna dels personatges però sí que coneixeran altres persones. Als pares també els hi passarà el mateix.







L'estrena de l'obra a la Sala Beckett de Barcelona és aquest dijous a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de 16 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.