Un any recomanant llibres a Cugat.cat


  • Comparteix:

El diari electrònic emet l'espai des del Sant Jordi passat

El diari electrònic emet l'espai des del Sant Jordi passat

L'espai 'Quin llibre ens recomanes' del diari electrònic Cugat.cat celebra avui un any de vida, coincidint amb la diada de Sant Jordi. En els últims 12 mesos, 81 personalitats de la ciutat han obert les seves biblioteques i han compartit amb el públic les seves obres literàries preferides.

El cap d'àmbit de Cultura, Esports i Joventut de l'Ajuntament, Valentí Feixes, protagonitza avui la secció 'Quin llibre ens recomanes' en el dia del seu primer aniversari. Feixes parla de l'obra del santcugatenc Xavier Escura 'Les dones de foc'.

En l'últim any, 81 personalitats polítiques, del món de la cultura i del teixit associatiu de Sant Cugat han omplert de referències literàries aquesta secció del diari electrònic Cugat.cat, que va néixer amb l'objectiu de fomentar la lectura i que ha estat tot un èxit en el seu primer any de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.